aantal 4 | voorgerecht | weekend | |
Een fantastisch voorgerecht uit Peru: causa limeña. De puree breng je op smaak met aji-amarillopuree. Die wordt gemaakt van de gelijknamige gele, middelhete pepers. Er bovenop gaat een tonijntartaar met Japanse smaakmakers, typisch Peruaans! Wij kregen het recept van Ceviche y Maas, hét Peruaanse restaurant van Rotterdam.
Kooktijd:35 minuten
Totale tijd:35 minuten
* Aji-amarillopuree wordt gemaakt van gele, middelhete Peruaanse pepers. Te koop via sabordelperu.nl en zie ook Foodie le, pag. 11. Dashi is Japanse bouillon, te koop bij Japanse/Aziatische supermarkten. Shichimi togarashi is een Japans specerijenmengsel, te koop bij Aziatische winkels en ruim gesorteerde supermarkten.
Recept en bereiding: Ceviche y Maas. Fotografie: Ernie Enkelaar. Styling: Cyn Ferdinandus
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | causa limeña