aantal 4 | ontbijt | pasen, weekend | italiaans |
Een ontbijt met een bruschetta met basilicumolijftapenade, een zachtgekookt eitje, pimentón-olie en basilicummayo. Klinkt als veel werk, maar toch ben je maar 20 minuten bezig! Een dag die zo begint, kan niet meer stuk, toch?
Kooktijd:20 minuten
* delicious.producten zijn online te koop via deliciousmagazine.nl/shop en bij de filialen van warenhuis Hudson’s Bay. Of meng een paar lepels lekkere mayonaise met wat fijngesneden basilicum.
** Easy ei pocheren? Bekijk hiervoor de video.
Recept: Merijn Tol. Fotografie: Saskia van Osnabrugge. Styling: Jet Krings. Bereiding: Victor de Launay. Linnen Achtergrond: Evertgroot.nl
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | bruschetta met basilicumolijftapenade en ei