aantal 4 | hoofdgerecht | winter | |
Comfortfood verwarmt je en geeft je de juiste energie om de winter lekker door te komen. Dit recept voor bruine bonen ‘con ragu’ is dan ook perfect voor deze koude(re) dagen. Tip: de huisgemaakte gehakt-tomatensaus is zonder de bonen ook heerlijk bij penne of papardelle pasta!
Kooktijd:35 minuten
Totale tijd:35 minuten
* I.p.v. bruine bonen kun je ook kiezen voor rode nierbonen of veldertjes (dit zijn eigenlijk jonge kapucijners).
Tip van de redactie: Wil je de ‘ragu’ liever wat lichter, maak het dan met de helft van de bonen en geef er witte rijst bij.
Recepten: Yolanda van der Jagt. Fotografie: Rob van der Vet. Styling: Jan Willem van Riel. Bereiding: Bart Stuart. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | bruine bonen ‘con ragu’ met peterselie- crème fraîche