aantal 4 | hoofdgerecht, lunchgerecht | weekend | internationaal |
De voorbereiding is zo gepiept en de oven doet de rest. Het duurt even, maar dan heb je ook écht wat. Of ben je zo'n geluksvogel die nog een restje stoofvlees over heeft? Warm dat op en beleg je broodje ermee.
Voorbereiding:30 minuten
Kooktijd:3 uur 30 minuten
Totale tijd:4 uur
Voorbereiden: Verdubbel de hoeveelheid vlees, dan kun je een paar dagen later in de week rendang maken. De helft van het vlees kun je na afkoelen afgedekt tot 3 dagen bewaren in de koelkast of maximaal 3 maanden in de diepvries. De chilisaus kun je afgedekt tot 3 weken in de koelkast bewaren.
* Puntborst of brisket bestel je bij de slager of koop je online.
Recepten en bereiding: Charlotte Binns-McDonald. Fotografie: Jeremy Simons. Styling: Kirsten Jenkins. Bewerking: Dosia Brewer
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | broodje stoofvlees