Doe alle ingrediënten voor de salsa verde in het hakbakje van de staafmixer. Doe de salsa verde in een kom en breng op smaak met het citroensap, peper en zout.
Doe alle ingrediënten voor de karameluien in een grote koekenpan en bak op matig tot laag vuur. Laat de uien in 12-15 min. zacht worden en karamelliseren. Schep ze op een bord.
Doe alle ingrediënten voor de tartaarsaus in een kom, breng op smaak met citroensap, peper en zout en zet tot gebruik in de koelkast.
Verhit een grillpan of koekenpan op hoog vuur. Besprenkel de vissteaks met wat olie en bestrooi ze met wat zout. Gril ze 2-3 min. per kant tot ze gaar zijn. Besprenkel met wat citroensap.
Besmeer de broodjes vlak voor serveren met tartaarsaus. Beleg ze met de karameluien, rucola, de vis en salsa verde. Dek af met de kapjes.
Voedingswaarde
calorieën: 979kcal
eiwit: 29g
vet: 80g
koolhydraten: 32g
auteur: delicious.
RECEPTEN, BEREIDING SCOTT PICKETT, JOEL BENNETTS, PHIL WOOD FOTOGRAFIE BEN DEARNLEY, BRETT STEVENS STYLING KIRSTEN JENKINS