aantal 8 | hoofdgerecht | doordeweeks | midden-oosters |
Kaasplank saai? Niet als je naast je favoriete kazen ook een warme pastei met raclettekaas serveert! De zwarte knoflook geeft een aardse, iets zoete smaak aan de knapperige pastei. Dat komt omdat zwarte knoflook wekenlang op lage temperatuur in een vochtige omgeving is gefermenteerd, waardoor de enzymen zijn afgebroken die verse knoflook zijn scherpte geven. Het resultaat? Knoflook die naar gebakken uien smaakt. Hmm!
Kooktijd:20 minuten
Oven20 minuten
Totale tijd:40 minuten
*Brikdeeg is een dun deeg van bloem en water. Te koop bij de Midden-Oosterse supermarkt.
Recept en bereiding: Charlotte Binns-McDonald, Samantha Coutts, Analiese Gregory en Phoebe Wood. Styling: Kirsten Jenkins. Fotografie: Mark Roper. Bewerking: Dosia Brewer
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | brikpastei met raclettekaas, rozemarijn en zwarte knoflook