aantal 3 | bijgerecht, hapje, tussendoortje | doordeweeks, feestelijk, weekend | amerikaans, engels, frans, nederlands |
Comfy klassieker met een fijne kick van bier. Saus, beslag, brooddeeg of ketchup... alles wordt lekkerder met een scheut gerstenat! Zet dit breekbrood op de borreltafel en schenk er een ijskoud glas pale ale bij. Want als het in het deeg zit, mag het ook in het glas.Zet naast de boter ook eens deze heerlijke dips op tafel, die passen perfect bij zo'n stuk warm kazig breekbrood.
Kooktijd:20 minuten
oven40 minuten
Totale tijd:1 uur
RECEPTEN, BEREIDING GEORGIE ESDAILE. FOTOGRAFIE CHRIS COURT. STYLING KIRSTEN JENKINS.
Dit recept is afkomstig uit het maartnummer 2022 van delicious. magazine. Bestel het magazine in de shop.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Breekbrood met bier, kaas & spek