aantal 4 | nagerecht | kerst, weekend | |
Restjes brood weggooien…daar houden we niet van. Bread & butter pudding is dus ook niet geheel toevallig 1 van onze favorieten. Lekker makkelijk en die restjes brood kunnen we gewoon gebruiken. En of je het nou in een grote ovenschaal doet of een eenpersoons cocotte…het gaat om de inhoud. En die is lékker!
Kooktijd:30 minuten
Oven/wellen1 uur
Totale tijd:1 uur 30 minuten
* In plaats van 4 kleine ovenschaaltjes kun je ook 1 grotere ovenschaal nemen. Dan hoef je de sneetjes brood niet klein te snijden.
Recept: Yvette van Boven. Fotografie: Erik van Lokven. Bereiding: Coen Beute. Styling: Desiree van Dik. Productie: Ellen van Mol
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | bread & butter pudding