aantal 4 | hoofdgerecht | winter | hollands, italiaans |
Nu het toch niet écht winter wordt, is het tijd om de ouderwetse boerenkoolstamppot om te toveren in een boerenkoolrisotto. Compleet met gerookte paprika* en tête de moine. Je kunt de paprika roken of roosteren. Veel mensen hebben zo’n rookoventje of rookzak en het geeft het gerecht nét de lift die het nodig heeft.
Kooktijd:50 minuten
Totale tijd:50 minuten
* Je kunt de paprika roken of roosteren. Veel mensen hebben zo’n rookoventje of rookzak en het geeft het gerecht nét de lift die het nodig heeft.
** Of neem geschaafde parmezaan als alternatief.
Recepten: Ewout Faase. Bereiding: Bart Stuart. Fotografie: Harold Pereira. Styling: Cyn Ferdinandus. Productie: Ellen van Mol
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | boerenkoolrisotto met gerookte paprika en tête de moine