aantal 4 | hoofdgerecht | | hollands |
Een gewone schnitzel wordt een delicious. schnitzel dankzij een jasje van oude boerenkaas. Maar ook een jasje van geitenkaas, mozzarella of parmezaan kun je doen. Net wat je zelf lekker vindt en ideaal om samen met kids te maken!
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:30 minuten
* Gevulde schnitzels: Beleg de schnitzels met een plakje geitenkaas of mozzarella, klap ze dubbel en steek ze met een cocktailprikker vast. Paneer de schnitzels en laat dan de kaas in het paneerlaagje achterwege. Bak de schnitzels 2-3 min. per kant zodat de kaas goed smelt.
** Semmelbrösel is grover dan paneermeel en geeft een extra krokant korstje. Het is verkrijgbaar in de meeste supermarkten in het schap bij het paneermeel.
Recept: Janneke Philippi. Fotografie: Jeroen van der Spek. Styling: Jet Krings. Foodstyling: Bart Stuart. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | boerenkaasschnitzel met gemengde boontjes