aantal | hoofdgerecht | doordeweeks, najaar, weekend, winter | italiaans, nederlands | glutenvrij, vegetarisch
Met een goed bord risotto maak je bijna iedereen blij. Hoe dat komt? Simpel: zo’n kom vol met comfort food geeft je een goed gevoel. Deze bloemkoolrisotto met knapperige kaaskletskop van Beemster kaas is perfect om op de bank op te eten. Favoriete serie erbij, een zacht dekentje… Eh, mogen we nog een bord?
Kooktijd:35 minuten
Totale tijd:6 minuten
Serveertip
Voor een kaaskletskop heb je maar ййn ding nodig: kaas. Ook handig als er ineens iemand voor de deur staat.
Wijntip
Romige smaken en een pittige kaaskletskop, dan heb je een witte wijn met pit nodig. Een lekkere Chileense houtgerijpte Chardonnay bijvoorbeeld.
BRON, BEELD & VIDEO BEEMSTER KAAS
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Bloemkoolrisotto met Beemster kaaskletskop