aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks, familietijd | italiaans | vegetarisch
Deze keer bindt Janneke Philippi haar schort voor om voor Yvette van Boven te koken. Voor de gerechten gebruikt ze Yvettes lievelingsingrediënten en -combinaties. Maar op z’n Jannekes geeft ze er natuurlijk wel een heel eigen draai aan. 'Bloemkool was Yvettes lievelings-kindergroente, maar de mijne absoluut niet. Maar nu, en zeker in deze lasagne met spinazie en pittige kaas kan ik er geen genoeg van krijgen.'
Kooktijd:25 minuten
oven30 minuten
Totale tijd:55 minuten
TIP De pittige stilton-kaas kun je ook vervangen door zachte gorgonzola of jonge boerenkaas.
Dit recept is afkomstig uit delicious. magazine nummer 9, het nummer waarvoor niemand minder dan Yvette van Boven gasthoofdredacteur is.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | bloemkoollasagne met spinazie, stilton en gebakken salie