aantal 6 | bijgerecht | feestdagen, feestelijk, kerst, weekend | internationaal | vegetarisch
Van deze bloemkoolgratin met krokante knoflook blijft iedereen eten! Bloemkool in romige kaassaus met een krokante topping van knoflook, broodkruim en peterselie.
Voorbereiding:30 minuten
Kooktijd:30 minuten
Rusten5 minuten
Totale tijd:1 uur 5 minuten
Voorbereiden: Stoom de bloemkool en maak de kaassaus een dag eerder. Schep om in een ovenschaal en bewaar afgedekt in de koelkast. Bak op de dag zelf af in de oven.
Recept & Foodstyling: Paul Farag, Lucy Nunes, Darren Robertson, Adam D'Sylva, Fotografie: Brett Stevens, Ben Dearnley, Alan Jensen, Styling: David Morgan, Vivien Walsh
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | bloemkoolgratin met krokante knoflook