aantal 6 | hoofdgerecht, lunchgerecht | doordeweeks | |
Deze kaastaart met bloemkool krijgt meer smeu door cheddar. Cheddar komt oorspronkelijk uit het Engelse dorpje Cheddar. De pittige smaak ontstaat door een soms twee jaar durend rijpproces.
Voorbereiding:25 minuten
Kooktijd:40 minuten
Koelen1 uur 30 minuten
Totale tijd:2 uur 35 minuten
* Haal bij een kaasspeciaalzaak de allerbeste cheddar die je kunt vinden. En zoek mooie biologische bacon.
Bereiden ± 25 min. / koelen ± 1 uur / oven ± 40 min. / afkoelen ± 30 min.
Recepten: Valli little. Fotografie: Petrina Tinslay. Styling: David Morgan. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | bloemkool kaastaart