aantal 16 | hapje | | hollands |
Tijdens ieder feest zijn bitterballen een succes. Al helemaal wanneer je deze zelf maakt! Wij leggen je stap voor stap uit hoe je deze serranoham-manchegobitterballen bitterballen maakt. Je kunt ze trouwens makkelijk een paar dagen van te voren maken en invriezen! Ideaal voor een makkelijk kersthapje!
Voorbereiding:30 minuten
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:1 uur
* Manchego is een Spaanse schapenkaas, verkrijgbaar bij de goed gesorteerde supermarkt of bij kaaswinkels. Panko is verkrijgbaar bij de toko of Japanse winkels. Pimentón is verkrijgbaar bij delicatessewinkels of online te bestellen.
Recept: Yvette van Boven. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Cyn Ferdinandus. Foodstyling: Bart Stuart
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | bitterballen serranoham en manchego met aïoli