aantal 4 | hoofdgerecht | weekend | mexicaans |
Mix deze fijngemalen aromatische pepers door een zelfgemaakte hollandaisesaus en maak zo een Neder-Tex-Mex-variant van de klassieke steak fajita. Dat we geen biefstuk maar bavette gebruiken, is voor ons een logische keuze. Bavette was jarenlang ondergewaardeerd, maar gelukkig ontdekken steeds meer mensen de volle steaksmaak van deze werkspier met een bite.
Kooktijd:30 minuten
Marineren1 uur
Totale tijd:1 uur 30 minuten
Dit recept komt uit SMOKEY GOODNESS van Jord Althuizen. Kosmos Uitgevers. €24,99 | ISBN: 9789021562292 Recepten: Jord Althuizen.
Fotografie: Remko Kraaijeveld. Styling: Remko Kraaijeveld, Jord Althuizen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | bavette gordita’s met chipotle-hollandaise