aantal |
gebak, zoet |
familietijd, feestdagen, feestelijk, kerst, pasen, sinterklaas |
nederlands |
glutenvrij, lactosevrij, vegan
Voor ± 525 g. Begin 2 dagen van tevoren met dit recept.
Kooktijd15 minutesminutes
rusten2 daysdays
Totale tijd2 daysdays15 minutesminutes
Ingrediënten
250gblanke amandelen
250gsuiker
rasp van 1biocitroen
3elongezoete appelmoes of plantaardige melk
Instructies
Doe alle ingrediënten in de kom van de keukenmachine en draai naar smaak tot een grove of gladdere massa. Laat 2 nachten afgedekt in de koelkast rusten.
Voedingswaarde
auteur: delicious.
BASISRECEPT EN TEKST: RUDOLPH VAN VEEN | RECEPTVARIATIES: JANNEKE PHILIPPI | FOTOGRAFIE: ERIC VAN LOKVEN | STYLING: JAN WILLEM VAN RIEL | BEREIDING: EKE MARIEN | PRODUCTIE: TRUDELIES SCHOUTEN.