aantal 10 | nagerecht | | frans |
Take it slow! De beste plek als de herfst van zich laat horen, is natuurlijk de keuken. Je krijgt dan niet alleen instant trek in comfortfood, maar ook zin in langere stoofsessies. Dus regent het pijpenstelen of daalt het kwik: schort om voor de verwarmende gerechten uit het boek Slow van Louise Franc. Zo'n warm kersentaartje kun je moeilijk overslaan - niet doen dus!
Voorbereiding:1 uur 40 minuten
Kooktijd:30 minuten
oven1 uur 15 minuten
Totale tijd:3 uur 25 minuten
* ’s Zomers maak je dit met verse kersen, maar nu dus met diepvrieskersen. Je kunt ze bevroren mengen, bak ze evt. iets langer in de oven als ze dat nodig hebben.
RECEPTEN: LOUISE FRANC | FOTOGRAFIE: CHRIS MIDDLETON | STYLING: STEPHANIE STAMATIS | BEREIDING: CAROLINE GRIFFITHS, SEBASTIEN ZINZAN, AISLING COUGHLAN.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | bakewell-taart met geroosterde kersen