aantal 8 | dessert, gebak, nagerecht, zoet | feestdagen, feestelijk, kerst, weekend | internationaal |
Elk feest verdient een taart. Wat dacht je van deze heerlijke babka-krans met amarenekersen, marmelade & pistache. Iedereen zal versteld staan als je deze prachtige krans op tafel zet.
Voorbereiding:1 uur 20 minuten
Kooktijd:30 minuten
Rusten, rijzen en opstijven14 uur 15 minuten
Totale tijd:16 uur 5 minuten
* Je kunt dit deeg ook met de hand kneden. Houd er rekening mee dat het erg plakkerig is! Amarenekersen zijn Italiaanse kersen in een dikke geurige siroop. Online te koop en in Italiaanse delicatessenzaken.
TIP Babka over? Snijd in plakken en bak er wentelteefjes van.
Recepten: Dosia Brewer, Rutger van den Broek, Fotografie: Ernie Enkelaar, Styling Cyn Ferdinandus, Bereiding: Yvonnen Jimmink
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | babka-krans met amarenekersen, marmelade & pistache