aantal 4 | hoofdgerecht | feestdagen, feestelijk, kerst, weekend | aziatisch | lactosevrij
Deze hotpot is geschikt voor zowel vegans, vegetariërs als vlees/viseters. Verdeel de bouillon over 2 pannen: 1 voor de vegetariërs/vegans en 1 voor de vlees/viseters. Kook telkens wat van de ingrediënten in de hete bouillon. Soms is het handig om ze aan stokjes te rijgen. Neem uit de fondue en doop ze in de dip. De basis van de dip is knoflook, sesamolie, gember en rijstazijn.
Kooktijd:1 uur 30 minuten
Totale tijd:1 uur 30 minuten
p.p. ± 469 kcal / 23 g eiwit / 27 g vet / 28 g kh (tofu)
p.p. ± 516 kcal / 31 g eiwit / 29 g vet / 28 g kh (vlees)
p.p. ± 519 kcal / 27 g eiwit / 31 g vet / 28 g kh (vis)
p.p. ± 439 kcal / 14 g eiwit / 22 g vet / 39 g kh (groenten)
RECEPTEN DOSIA BREWER FOTOGRAFIE JEROEN VAN DER SPEK
STYLING MAAIKE KOORMAN BEREIDING JESSICA LEK
M.M.V. DUIKELMAN.NL AARDEWERKEN HOTPOT
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | aziatische hotpot op basis van vegan groentebouillon