aantal 6 | bijgerecht, lunchgerecht | doordeweeks | aziatisch |
Matt Preston: ‘Omdat ze zoveel textuurelementen bevatten, vormen koolsla en varianten daarop een geweldige manier om kinderen en recalcitrante volwassenen zo ver te krijgen groente te eten, of je die salade nou serveert met een pittige Thaise dressing, zoals hier, of garneert met een mayonaise van Japanse rijstwijnazijn. Die laatste is geweldig als je een romig accent in een wrap of op je bordt wilt. Mocht je voor kinderen of iets minder avontuurlijke volwassenen koken, kies dan liever voor mayonaise.’
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:30 minuten
Tip: dit is een geweldig bijgerecht bij biefstuk, kip, een zuidoost-Aziatische curry of gefrituurde lekkernijen, zoals inktvis met zout en peper of krokant gebakken soft shell crab).
Dit recept komt uit De Perfecte Preston van Matt Preston.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | aziatische coleslaw