aantal 4 | hoofdgerecht | | grieks | vegetarisch
Georgina: 'Mijn yiayia’s (Grieks voor grootmoeder) wisten dat aubergines flink veel vet en een lange kooktijd nodig hebben. Voor veel mensen is aubergine nog steeds een intimiderende groente om thuis te bereiden. Wees niet bang. Met deze hartige tarte tatin bereik je heel eenvoudig de vlezige, fluweelzachte textuur die goede aubergine gerechten zo aantrekkelijk maakt.'
Kooktijd:45 minuten
oven25 minuten
Totale tijd:1 uur 10 minuten
RECEPTEN, STYLING, FOODSTYLING: GEORGINA HAYDEN | FOTOGRAFIE: LAURA EDWARDS.
*De taart is vegan als je plantaardig deeg gebruikt. Er ontbreekt niets aan (al zou je er wat feta over kunnen strooien, maar dan is hij niet meer vegan) en hij vormt een geweldige blikvanger waarmee je indruk maakt op je gasten.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | auberginetaart