aantal 6 | dessert, nagerecht | feestdagen, feestelijk, kerst, weekend | libanees |
Voor zoet uit het Midden-oosten heb je wel een paar noten te kraken. Dus sla maar in die amandelen, pistaches, cashews en meer lekkers. Je maakt er fantastische desserts mee: zoals deze atayef met ashta - Libanese pannenkoekjes met dikke room.Atayef pannenkoekjes lijken op de bekende duizend-gaten-pannenkoekjes: je bakt ze maar aan één kant.
Voorbereiding:45 minuten
rijzen1 uur 30 minuten
Totale tijd:2 uur 15 minuten
* Rozenwater koop je bij ruim gesorteerde supermarkten en Midden-Oosterse winkel.
Recepten, Bereiding: Michael Rantissi, Fotografie: Ben Dearnley, Styling: Kirsten Jenkins
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | atayef met ashta - Libanese pannenkoekjes met dikke room