aantal 4 | hoofdgerecht, lunchgerecht | pasen, voorjaar | |
Een warme quiche met asperge en een lichte raddicchiosalade: ideaal als lunchgerecht óf als hoofdgerecht voor vanavond. Geniet van witte asperges nu het nog kan: het seizoen is kort en dus extra genieten. Zeker in zo’n warme quiche als deze!
Kooktijd:20 minuten
Oven25 minuten
Totale tijd:45 minuten
*asperges schoonmaken: verse asperges voelen stevig en hard aan, zien er mooi satijnglanzend uit en piepen als ze langs elkaar wrijven. Schil asperges vanaf de kop naar beneden toe met een dunschiller of aspergeschiller rondom schoon. Snijd van de onderkant 2-3 cm af, afhankelijk van de stugheid. Naarmate je later in het seizoen asperges gebruikt, worden de vezels iets stugger.
Productie en recepten: Trudelies Schouten. Styling: Jan Willem van Riel. Fotografie: Rob van der Vet. Bereiding: Bart Stuart
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | aspergequiche met raddicchiosalade