aantal 6 | nagerecht, zoet | familietijd, kerst | |
Wijn drinken is fijn, koken met wijn ook en echt subtiel vinden wij de combinatie zoet en wijn. Op de redactie maken we dus graag fantastische toetjes met wijn. Makkelijk te doen, met weinig ingrediënten maar met maximum smaakbeleving! Direct maken dus, deze appeltaartjes met sauternessiroop!
Kooktijd:35 minuten
Oven45 minuten
Totale tijd:1 uur 20 minuten
* Zeeuwse bloem is bloem gemalen van tarwekorrels die in een zeeklimaat zijn geteeld. Het is geschikt voor gebak en niet voor het bakken van brood. Je kunt het bij sommige bakkers of bij molens kopen. Of gebruik patentbloem.
Recepten en bereiden: Eke Mariën. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Jan Willem van Riel. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | appeltaartjes met sauternes-stroop