aantal 4 | nagerecht | kerst, winter | |
Appels… Zuur of zoet: we krijgen er nooit genoeg van. Doe je ze in de oven met een kruimellaagje en verse, warme karamelsaus dan kunnen we dat echt niet weerstaan. Man, wat lekker! Mister Kitchen ging een paar jaar geleden op appelavontuur en kwam thuis met dit verrukkelijke recept.
Kooktijd:25 minuten
Oven20 minuten
Totale tijd:45 minuten
* Te koop bij de Marokkaanse winkel of bij de natuurwinkel. Je kunt het ook zelf maken door amandelen fijn te malen in een keukenmachine. Let op: laat de machine niet te lang draaien, anders geven de amandelen olie af en krijg je een pasta in plaats van een poeder.
Recepten en bereiding: Mister Kitchen. Fotografie: Ernie Enkelaar. Styling: Sandra Kissels
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | appel-amandelcrumble met karamelsaus