aantal 4 | dessert, gebak | familietijd, feestelijk, kerst, pasen, weekend, winter, zomer | internationaal |
Fruit en chocolade is een gouden duo. Combineer het met het aperol spritz en je dessert krijgt een fris-bittere toevoeging. Heerlijk tijdens de feestdagen of voor als je doordeweeks extra wil uitpakken.Ook lekker: schwarzwalder chocotaartjes.
Voorbereiding:30 minuten
Kooktijd:15 minuten
Totale tijd:2 uur 15 minuten
Je kunt de tartelettes en de gelei 2 dagen eerder maken. Bewaar de tartelettes in een goed afgesloten trommel op kamer temperatuur. Bewaar de gelei afgedekt in de koelkast. De vulling kun je ± 2 uur van tevoren in de tartelettes doen. Versier pas op het allerlaatst met de gelei.
Recepten: Merijn Tol, Trudelies Schouten, Dosia Brewer. Fotografie, Styling: Marianne Snel. Bereiding: Yvonne Jimmink
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | aperol spritz-chocotaartjes