aantal | zoet | | italiaans |
Soms is het spannend om je niet door ingrediënten, maar door de geur, kleur en vorm van bloemen te laten inspireren voor koken en stylen. Anjers staan voor hartstocht en verlangen. Je ziet ze dus vaak op schilderijen met liefdesscènes. Neem de mooie bloemvorm met geschubd randje eens over in pistachemarsepein. Verrassend mooi en lekker!
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:30 minuten
* Oranjebloesemwater en rozenwater koop je bij mediterrane winkels en sommige supermarkten of online.
Recepten en bereiding: Merijn Tol. Fotografie: Aiala Herando. Styling: Cyn Ferdinandus. Visagie: Alexandra Leijs. Culinaire bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | amandelanjers met pistachemarsepein en oranjebloesem en rozenwater