aantal 4 | hoofdgerecht | | spaans | glutenvrij, lactosevrij
Nadat testkok Carla deze albondigas (Spaanse gehaktballetjes) kookte was haar advies luid en duidelijk: "Als je echte vleeseters hebt, maak dan wat meer. Want ze blijven dooreten van deze lekkere gehaktballetjes met saus."Albondigas zien er feestelijk uit en zijn ideaal om buiten te eten. Wij maken ze in een variant met chorizo en amandel. Naar recept van Janneke Philippi.
Kooktijd:30 minuten
- TIP: SNELLE AIOLI -
Pureer met de staafmixer 1 ei, 2 el citroen-sap, 1 tl mosterd en 1 flinke teen knoflook met 225 ml olijfolie tot lobbige mayonaise. Breng op smaak met zout.
Recepten, fotografie, styling, bereiding: Studio Philippi
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | albondigas: Spaanse gehaktballetjes met chorizo en amandel