aantal 4 | nagerecht | | | glutenvrij, lactosevrij
Ook het toetje komt van de barbecue! Serveer de geroosterde, sappige aardbeien met frisse granita: halfbevroren ijskristallen die je op smaak brengt met verse kruiden en citroen. Espresso, vers fruit en allerlei siropen zijn ook lekkere smaakmakers.Onder dit recept delen we nog drie handige tips!
Kooktijd:20 minuten
invriezen6 uur
Totale tijd:6 uur 20 minuten
STUDIO PHILIPPI
TIP Kies zachte kruiden die het goed bij zoete gerechten doen. Dragon, munt en basilicum zijn heerlijk, maar ook citroenmelisse en (citroen)tijm.
TIP Zet de glaasjes voor de granita ook alvast in de diepvries. IJskoude glaasjes zorgen dat de granita op een warme dag niet te snel smelt.
WEINIG TIJD? Roer de fijngehakte kruiden door zacht vanilleroomijs. Zet het ijs tot serveren nog even terug in de diepvries.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | aardbeienspiesjes van de bbq