aantal | | zomer | italiaans | lactosevrij
Je weet niet wat je proeft: heerlijk zacht, goed schepbaar sorbetijs met de frisse smaak van zomerkoninkjes. delicious. vroeg Eke Mariën en Jan Groenewold alles over ijsmaken. Dit werd een supersnack-recept zo midden in de ‘ijstijd’. Nu de zon nog! En een ijsmachine.
Kooktijd:30 minuten
Afkoelen/bevriezen2 uur
Totale tijd:2 uur 30 minuten
Als (als hè) je wat overhoudt van dit bovenaards lekkere ijs, kun je het nog twee weken bewaren in een afgesloten doos in de vriezer.
Recepten en moleculaire informatie: Eke Mariën en Jan Groenewold. Bereiding: Eke Mariën. Fotografie: Erik van Lokven. Styling: Laura Jongeneel
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | aardbeiensorbetijs