aantal 8 | dessert, gebak, zoet | zomer | frans | glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch
Als er rond vier uur wat zoets uit onze testkeuken rolt, kunnen we ons geluk niet op. Helemaal lyrisch werden we van deze aardbeien-sinaasappelgalette met een bodem van havermout, gemalen amandelen en boekweitmeel. Ook nog eens makkelijk glutenvrij te maken door de havermout te vervangen door glutenvrije havermout.
Voorbereiding:35 minuten
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:1 uur 5 minuten
* Arrowroot is meel gemaakt van pijlwortel. Tapiocameel wordt gemaakt van cassaveknol. Beide worden gebruikt om vocht mee te binden. Te koop bij Aziatische supermarkten en natuurwinkels. Gebruik evt. maïzena.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | aardbeien-sinaasappelgalette