aantal | lunchgerecht | feestelijk | frans |
Ergens in het bos van de Côtes de Nuits, op een geheim plekje, wist Bernard Rion, wijnboer in Vosné-Romanée, truffels op te sporen. Met twee echte speurhonden en zijn labradorpup ging hij op zoek. Binnen de kortste keren had hij een mand vol. Terug op het Domaine stond er een boerenlunch klaar; truffels met aardappels. Een gerecht dat perfect bij deze beginnende winterdagen past. Drink er een oude Bourgogne bij. De complexiteit van de ontwikkelde wijn kan de sterke truffelaroma’s makkelijk aan. Alternatieven zijn gerijpte (lees: oude) rode wijnen uit Piëmonte van de nebbiolo-druif, Rioja’s en eerste-klas-Merlots. Als ze maar op leeftijd zijn!
Kooktijd:15 minuten
Oven25 minuten
Totale tijd:40 minuten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | aardappeltruffelsouffleetjes