Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
vegetarisch
aantal
6
|
bijgerecht
|
feestelijk, weekend
| |
Met een scheutje witte balsamico krijgt dit snelle bijgerecht van gebakken courgette en venkelzaad iets extra’s. Verrukkelijk bij eend of ander wild.
kooktijd
15
minutes
minutes
totale tijd
15
minutes
minutes
ingrediënten
1
el
olijfolie
extra vergine
3
courgettes
klein à ± 500 g, in dikke, schuine plakken
½
rode ui
in dunne ringen
2
tenen
knoflook
fijngesneden
1
el
venkelzaad
grof gevijzeld
2
el
witte balsamico
instructies
Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag op matig tot hoog vuur.
Bak de courgettes er 5 min. in tot ze licht kleuren.
Schep de ui, de knoflook en het venkelzaad erdoor. Bak nog ± 2 min. onder af en toe omschudden tot de ui zachter wordt.
Schep om met de balsamico. En breng op smaak met peper en zout.
Voedingswaarde: | | |
auteur:
delicious.
Recepten: Allison Adams. Fotografie: Jeremy Simons. Styling: Yaël Grinham. Bereiding: Brett Sargent. Bewerking: Colette Beyne
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.
Mention
@deliciousnederland
of tag
#deliciousnederland
!