Verwarm de oven voor op 200 graden celcius. Verlaag na een kwartier de temperatuur naar 150 graden. Vet het bakblik in met boter. Smelt 150 g boter en laat afkoelen. Klop de eieren met 6 el rietsuiker circa 20 minuten luchtig met de mixer. Voeg de rasp van 4 limoenen, vanille- en amandelextract toe aan het beslag.
Zeef het bakmeel. Zet na 20 minuten de mixer op de laagste stand, voeg het bakmeel toe. Zet de mixer uit en roer 8 eetlepels afgekoelde boter snel door het beslag. Giet het mengsel in de bakvorm en bak de cake in 40 minuten gaar. Laat de cake afkoelen.
Voor de saus: doe in een pannetje 100 g roomboter, BACARDÍ Reserva Ocho, 4 el suiker en limoensap. Laat inkoken tot een sausje. Verdeel de koekoe over acht borden met een klein beetje saus en garneer af met cress of munt.