Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
vegetarisch
aantal
12
|
hapje
|
feestelijk, weekend
|
hollands
|
vegetarisch
Deze vega bitterbal 2.0 tilt je borrel naar een hoger niveau met een romige ragout op basis van soja, tarwe en bouillon, omhuld met knapperig krokant. We geven je drie heerlijke sausjes om lekker in te dippen!
voorbereiding
20
minutes
minutes
kooktijd
12
minutes
minutes
ingrediënten
2
zakken
Kwekkeboom vega bitterballen (á 12 stuks)
1
tl
geroosterd (zwart) sesamzaad
voor erover
1
el
bieslook
geknipt
miso-yoghurtdip
100
g
griekse yoghurt
1
volle el witte miso
1
teentje
knoflook
geperst
1
tl
honing
1/2
limoen
sap
1
tl
sesamolie
gember-limoenmayo
100
g
mayonaise
1
el
geraspte gember
1
limoen
rasp en sap
groene romige mosterdmayo
1
el
groene kruidenmosterd
3
el
citroenmayonaise
2
el
crème fraiche
instructies
Meng voor elke dip alle ingrediënten.
Bestrooi de miso-yoghurtdip met het sesamzaad en de mosterdmayo met bieslook.
Bereid de bitterballen volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven of airfryer.
Leg de bitterballen op een schaal en serveer met de 3 dips.
Voedingswaarde: | | |
auteur:
delicious.
Recept: Janneke Phillipi. Fotografie: Ernie Enkelaar. Styling: Laura Vijselaar. Bereiding: Bart Stuart. In samenwerking met: Kwekkeboom
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.
Mention
@deliciousnederland
of tag
#deliciousnederland
!