Word een pasta pro met Roberta

Leer alles over het maken van zelfgemaakte pasta door tv-kok & kookboekauteur Roberta Pagnier. Ze laat je zien hoe je het basisdeeg maakt en hoe je allerlei soorten pastavormen maakt, van trofie en farfalle tot pappardelle en ravioli.

Lees hier meer over deze cursus!

Be a better cook

asperges koken in een gewone pan: zo pak je het aan

Asperges in de lente met hollandaisesaus, een briljante combinatie. Alleen nu het dilemma: kun je asperges koken in een gewone pan?

op zoek naar een taart workshop? 7x bakken met de delicious.academy!

Na het volgen van een online taart workshop bij de delicious.academy bak jij de perfecte slof, maak je citroentaarten en perfecte cheesecake.

krokant bakken: dit zijn de 5 meest crunchy deegsoorten

Dunne deeglaagjes en verdampend vocht: dat is het geheim van de mooie laagjes deeg in al dit luchtige gebak.

Recepten collecties

11x bakken met sinaasappel voor Koningsdag

Appeltjes van oranje - ofwel sinaasappels - lenen zich niet alleen voor Sinterklaas, maar natuurlijk ook voor Koningsdag.

48 recepten met noedels om van te houden, sterker nog, deze recepten heb je nodig!

Ten minste één keer per week koken we recepten met noedels. Dik, dun, van boekweit of rijst: we love them all!

14x voorjaarsrisotto

Zacht, romig, warm en vol smaak: goede risotto is het ultieme comfortfood. En zodra je de basis onde…

12x rijst met kip: comfortfood om op terug te vallen

De eerste keer dat rijst met kip, samen, op een bord (of in een kom) belandde moet een spectaculair moment zijn geweest...

fattoush! 3 recepten + leer alles wat je moet weten over deze salade

'Als ik aanschuif in een van mijn favoriete mezze-restaurants in Beiroet, krijg ik standaard eerst de vraag: tabouleh of fattoush?'

31x krokante recepten, ultra-crispy genieten!

Het mondgevoel en het geluid zijn net zo belangrijk als de smaak. En dat geldt zeker voor deze krokante recepten!
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Ben jij een thuiskok in hart & nieren? Laat je e-mailadres achter en krijg net als 80.000 andere kookliefhebbers 2x per week inspiratie in je inbox. Verwacht heerlijke recepten, culinaire hotspots, tips & tricks voor in de keuken, stap-voor-stap video’s én onze speciale aanbiedingen.

dít vind je in het extra krokante nummer van delicous.

Krokant en knapperig, daar gaan we voor in de maand mei. De beste bites in blader- en filodeeg, nieuwe crispy gerechten en heel veel meer.

dé checklist voor de lenteschoonmaak van je keuken

Nu de zon zo lekker door je keukenraam schijnt, staat er een spotlight op. Tijd voor een lenteschoonmaak van je keuken.

waarom wil je peulvruchten en granen combineren?

Heb jij ook geleerd dat het combineren van peulvruchten en granen zorgt voor een compleet en bruikbaar eiwit voor het menselijk lichaam?

elBulli1846 opent zijn deuren voor één nachtje als Airbnb

ElBulli1846, dat nu functioneert als een museum, is klaar om haar eerste en enige gasten te verwelkomen. Misschien ben jij de gelukkige!

zó ongezond is gerookt eten, laat de Keuringsdienst van Waarde zien

Is een gerookte makreel net zo ongezond als een sigaret? En wat is eigenlijk het verschil tussen traditioneel roken en rookaroma?

het rabarberseizoen 2024 is weer begonnen + onze lekkerste recepten

Weet jij wanneer rabarber is het seizoen is? Waar is rabarber te koop en hoe verwerk je het op z’n lekkerst? Je leest het hier!

kip wel of niet wassen voor gebruik? dit zegt de wetenschap

Kip wassen voor het bakken: is dat wel zo'n goed idee? Het lijkt heel hygiënisch maar is dat ook daadwerkelijk zo?

paaseieren beschilderen, maar dan met natuurlijke ingrediënten

Wat je misschien nog niet wist: de natuurlijke kleurstoffen in groenten en specerijen kun je gebruiken voor het beschilderen van paaseieren.
Al ons foodnieuws