Heerlijke pizzaspiraaltjes waarmee je je borrel extra glans geeft, je lekkere trek stilt, je kaasplankje upgrade… Kortom: het ideale hapje!
kooktijd20 minutesminutes
Oven30 minutesminutes
totale tijd50 minutesminutes
ingrediënten
100gsnijbietbladfijngesneden
150golijvenontpit, gehalveerd
100gsalami
200gkaasgemengd, geraspt
5elbasilicumblaadjesfijngesneden
180gzongedroogde tomaatjes op olie
45gpijnboompitten
1pakbladerdeegkoelvers
Melk
instructies
Verwarm de oven voor op 190°C.
Meng in een kom de fijngesneden snijbietblad met de olijven, salami, geraspte kaas, fijngesneden basilicumblaadjes, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten.
Rol het pak bladerdeeg uit. Verdeel de vulling over het deegvel, laat aan de bovenkant een rand van 3 cm vrij. Bestrijk deze rand met melk. Rol het deegvel op en druk licht aan.
Bestrijk de rol met melk en snijd de rol in 8 plakken. Leg de spiraaltjes op hun kant op een met bakpapier beklede bakplaat, met 3 cm tussenruimte.
Voedingswaarde:
|
|
|
auteur: delicious.
Recepten: Lucy Busuttil, Tracy Rutherford, Miranda Payne, Alison Adams, Katrina Adams. Fotografie: Guy Bailey, Jeremy Simons. Styling: Michelle Noerianto, Kirsten Wilson. Bereiding: Kerrie Ray, John Henseler, Lucy Busuttil. Bewerking: Dosia Brewer