Een salade met geitenkaas en walnoten doet het altijd goed. Helemaal deze frisse franse salade waarbij we de geitenkaas licht grillen. Mmm!
kooktijd15 minutesminutes
totale tijd15 minutesminutes
ingrediënten
½krop friseekrulandijvie
50grucola
50gveldsla
1teenknoflook
1½elwitte-wijnazijn
5elwalnotenolie
1mespunt dijonmosterd
75gwalnotengrof gehakt
4geitenkaaskleine, Cabecou of 1 rolletje geitenkaas van 100 g, in 4 plakjes
instructies
Was de slasoorten, slinger ze droog en scheur de frisee kleiner. Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Pers de knoflook uit boven een slaschaal.Voeg de azijn, olie en mosterd toe en klop alles in de kom tot een dressing. Voeg zout en versgemalen peper naar smaak toe. Schep de slasoorten en noten luchtig door de dressing en verdeel de salade over 4 borden.
Leg de geitenkaasjes op de bakplaat en laat ze vlak onder de grill in enkele seconden iets smelten en kleuren. Schep de geitenkaas op de salade en serveer direct.