De dag starten met een ontbijt is gezond voor je lichaam én geest. Wie de dag rustig start, wapent zich tegen alle drukte die komen gaat. En met deze triffle is ontbijten voortaan helemaal een feestje. Extra handig: maak de triffle al ’s avonds en bewaar de glazen afgedekt in de koelkast.
voorbereiding5 minutesminutes
totale tijd5 minutesminutes
ingrediënten
4elframbozenjambiologische
500mlboerenyoghurt
2elhazelnotengeroosterd, fijngehakt (zie tip)
instructies
Roer de frambozenjam los met een beetje frambozensap, -siroop- of water. Verdeel de yoghurt en de frambozenjam in laagjes over 4 (hoge) glazen. Bestrooi de triffles met de hazelnoot.
Voedingswaarde:
|
|
|
auteur: delicious.
TIP: Rooster een flinke portie hazelnoten in een droge koekenpan, hak de noten fijn en bewaar ze in een gesloten potje op een koele plek.