Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
vegetarisch
aantal
4
|
borrelhap
| |
italiaans
|
vegetarisch
Mutti® gepelde tomaten zijn royaal vlezig en stevig. Ze zijn ontveld en vervolgens ondergedompeld in een heerlijke, zachte passata.
kooktijd
10
minutes
minutes
ingrediënten
400
gram
Mutti gepelde tomaten
(1 blik)
115
gram
bloem
115
gram
broodkruim
2
eieren
1
eetlepel
melk
1
eetlepel
Parmigiano Reggiano,
geraspt
zout
peper
instructies
Laat de Mutti® gepelde tomaten (Pelati) uitlekken, maak ze voorzichtig open met een gekarteld mes en spreid ze uit op vloeipapier.
Klop ondertussen de eieren los met zout, peper, melk en de Parmigiano Reggiano kaas.
Vervolgens de tomaten eerst in de bloem, dan in het ei en tenslotte in het paneermeel wentelen. In arachideolie bakken en opdienen.
Voedingswaarde: | | |
auteur:
delicious.
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.
Mention
@deliciousnederland
of tag
#deliciousnederland
!