Makkelijker wordt het bijna niet, met deze bananenbrood pancakes uit de blender. Het enige wat je nodig hebt aan keukenapparatuur is een blender. Ingrediënten erin, blenden en bakken maar!
totale tijd10 minutesminutes
ingrediënten
300gbloem
3tlbakpoeder
250mlmelk
2rijpe bananen
1ei
80gbruine suiker
2tlvanille-extract
1tlgemalen kaneel
50gongezouten boter, gesmolten, + extra voor in de pan
ter garnering: geroosterde hazelnoten, plakjes banaan, golden syrup, honing of agavesiroop
instructies
Doe voor het beslag alle ingrediënten behalve de boter, golden syrup, hazelnoten en extra banaan in een blender. Breng op smaak met een snufje zout en mix tot een glad beslag.
Verwarm een grote anti-aanbakpan op middelhoog vuur. Vet de pan in met een beetje boter en bak de pannenkoeken in meerdere porties. Bak de pannenkoeken 2 minuten, tot kleine luchtbelletjes ontstaan. Draai ze om en bak nog een minuut. Leg apart en ga door met de rest van het beslag.
Serveer de pannenkoeken met de golden syrup, hazelnoten en extra banaan.