Wie kiest voor smaak, heeft redenen genoeg om lekker eten te combineren met mineraalwater. Het natuurlijk mineraalwater van Chaudfontaine is van zichzelf al heel lekker. Maar met wat groenten, kruiden en specerijen maak je je water nóg spannender. Ga voor een Aziatische watercocktail met citroengras, mango & rode peper of komkommer, kurkuma & koriander. De smaak te pakken? Maak ook deze heerlijke mediterrane watercocktails.
Kneus de citroengrasstengel. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de rode peper in ringetjes. Doe de citroengrasstengel de mangoblokjes en de rode peper in een karaf en vul aan met bruisend natuurlijk mineraalwater. Zet ± 30 min. in de koelkast om in te trekken. Serveer met ijsklontjes.
komkommer, kurkuma en koriander watercocktail
Snijd de komkommer in schuine plakken of in lange repen. Snijd de kurkuma in plakjes. Doe de komkommer, kurkuma en koriander in een karaf en vul aan met plat water. Zet ± 30 min. in de koelkast om in te trekken. Serveer met ijsklontjes.
Voedingswaarde:
|
|
|
auteur: delicious.
RECEPTEN DOSIA BREWER FOTOGRAFIE & BEREIDING STUDIO PHILIPPI ISM CHAUDFONTAINE