Soms is het spannend om je niet door ingrediënten, maar door de geur, kleur en vorm van bloemen te laten inspireren voor koken en stylen. Zoals dit frisse drankje met sinaasappel, koriander & ginger ale!
kooktijd15 minutesminutes
ingrediënten
250mlsinaasappelsapvers
1tlkorianderzaad
ijsklonten
1flesjeginger ale300 ml, koud
citroensapnaar smaak
evt. wodka
instructies
Kook het sinaasappelsap met het korianderzaad zachtjes in tot diep donkergeel en licht stroperig. Verwijder evt. met een theelepel de korianderzaadjes.
Verdeel de sinaasappelsiroop over 2 glazen met ijsklontjes en vul verder aan met ginger ale en wat citroensap naar smaak. Voeg evt. wat wodka toe.
Voedingswaarde:
|
|
|
auteur: delicious.
Recept en bereiding: Merijn Tol. Fotografie: Aiala Hernando. Styling: Cyn Ferdinandus. Visagie: Alexandra Leijs. Culinaire bewerking: Trudelies Schouten m.m.v. wva.nl (bloemenstof designers guild) delicious. samen met mooiwatbloemendoen.nl