aantal 4 | dessert, nagerecht, ontbijtgerecht, zoet | familietijd, feestdagen, feestelijk, herfst, kerst, najaar, weekend, winter | midden-oosters |
Een toetje met Midden-Oosterse roots: luchtige pannenkoekjes met fruit, noten en een geurige mix van kaneel, ijs, gember en sinaasappel. Ook héél geschikt voor een feestelijk ontbijt!
Een heel Midden-Oosters diner maken? Geef vooraf aubergines met groene tahinidressing en als hoofdgerecht runderwangen met pastinaakpuree.
Voorbereiding:50 minuten
Kooktijd:25 minuten
* Of neem in plaats van de suiker 4 el agave- of ahornsiroop + 1 el extra.
recepten Yoni Kalfus fotografie Ben Dearnley styling Vivien Walsh
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pannenkoekjes met zoete dukkah en appel-perencompote