reuzenbonen2 blikjes à 255 g, uitgelekt en afgespoeld
3takjes tijm
150mlvleesfond
1gele paprika
250gcherrytomaatjes
100gveldslagewassen en gedroogd
1elappelazijn
voorraad
2tenenknoflook
2uien
25gboter
3elolijfolieextra vierge
instructies
Snijd de knoflook fijn, snijd de uien in ringen en de bleekselderij in boogjes. Smelt in een koekenpan de boter. Bak de chipolata’s in 4 min. bruin en schep ze uit de pan.
Fruit in het bakvet de ui, knoflook en bleekselderij 3 min. Schep de bonen en de tijm erdoor. Leg de worstjes tussen de bonen. Schenk de vleesfond erbij en stoof 10 min.
Maak intussen de salade. Snijd de paprika in blokjes en halveer de tomaatjes. Meng de veldsla met de paprika en de tomaatjes. Maak aan met de olijfolie, azijn en zout en peper.
Verdeel de worstjes met de bonen over 4 borden. Schep de salade erbij.
Voedingswaarde:
calorieën: 620kcal
|
eiwit: 27g
|
vet: 42g
|
koolhydraten: 28g
auteur: delicious.
- EXTRA PIT - Roer voor wat pit een eetlepel fijne of grove mosterd door het stoofvochtRecepten, styling, bereiding en fotografie: Studio Philippi