aantal 4 |
hoofdgerecht |
doordeweeks |
italiaans |
vegetarisch
Deze kleurrijke pasta combineert perfect met allerlei verse ingrediënten in een frisse salade. Een pastasalade is een lekkere, volwaardige hoofdmaaltijd, maar kan ook prima worden geserveerd als bijgerecht, bijvoorbeeld bij de barbecue. Blijft er wat over, geen probleem! Deze pasta blijft heerlijk stevig en wordt niet klef, dus is ook heerlijk als je hem de dag erna als lunch wilt eten.
ingrediënten
300gGrand'Italia Salade Pasta Penne*
1pot Grand'Italia Pesto alla Genovese185g
500gcherrytomaten
300gmini mozzarella
150grucola
30gpijnboompitten
instructies
Kook de pasta in 11 minuten al dente. Giet af en spoel koud onder de kraan. Laat goed uitlekken.
Halveer de cherrytomaten en mozzarella. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan.
Meng de pasta met de pesto en schep de tomaten, mozzarella en rucola erdoor.
Verdeel over borden of een schaal en bestrooi met de pijnboompitten.
Tip: Serveer met 100g krokant gebakken parmaham
Voedingswaarde:
|
|
|
auteur: delicious.
Maak je pastasalade wél met de juiste pasta. Grand’Italia Salade Pasta is nieuw en speciaal voor salades. Deze pasta is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, voor de perfecte pastasalade. Verkrijgbaar in twee varianten: een verfijnde, geribbelde Penne en een gekrulde Casarecce, waaraan dressings goed hechten. Zo smaakt iedere hap even lekker.