nr.1 foodmagazine

delicious. recepten

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

negroni

aantal | drankje | feestelijk | italiaans |
Voor een heerlijke cocktail hoef je niet naar een bar te gaan, die maak je gewoon zelf! Probeer deze bitterzoete klassieker uit Italië: negroni.
Methode: stir
Glas: rocks
Garnering: sinaasappelzest
Begrijp je al die ingewikkelde cocktailtaal niet? Wij helpen je!
totale tijd10 minuten

ingrediënten

  • 30 ml gin
  • 30 ml Campari
  • 30 ml rode vermout

instructies

  • Vul een mixing glas met ijsblokjes.
  • Schenk de gin, Campari en rode vermout erbij.
  • Stir alle ingrediënten totdat er vorst op de buitenkant van het mixing glas begint te vormen.
  • Vul een rocksglas met ijsblokjes of gebruik een grote ijsbal.
  • Strain de cocktail in het glas.
  • Garneer de cocktail met een sinaasappelzest.
Voedingswaarde: | | |
auteur: delicious.
Receptuur: Tess Posthumus. Beeld: Dana van Leeuwen
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

Vijf extra receptideeën