nr.1 foodmagazine

delicious. recepten

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

mojito

aantal | drankje | feestelijk, weekend | internationaal |
Mojito is een all-time favourite: lekker fris en simpel om te maken. De klassieker met munt en limoen is altijd goed, maar probeer ook eens een mojito met aardbeien en munt of mango! Methode: muddle Glas: longdrinkglas Garnering: takje verse munt Begrijp je al die ingewikkelde cocktailtaal niet? Wij helpen je!
totale tijd10 minuten

ingrediënten

  • 60 ml witte rum
  • ± 15 blaadjes verse munt
  • 15 ml suikersiroop
  • 20 ml limoensap
  • 60 ml sodawater

instructies

  • Muddle de verse munt in een longdrinkglas. Kneus de blaadjes licht. Maak ze niet helemaal kapot, want dan krijg je een bittere in plaats van frisse muntsmaak.
  • Voeg de rum, suikersiroop en het limoensap toe.
  • Vul het glas voor de helft met crushed ijs en roer goed door.
  • Vul het glas nu helemaal met crushed ijs.
  • Top up met sodawater.
  • Roer het nogmaals goed door en garneer met een takje verse munt.
Voedingswaarde: | | |
auteur: delicious.
Recept: Tess Posthumus. Beeld: Dana van Leeuwen. Styling: Alexandra Schijf
 
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

Vijf extra receptideeën