nr.1 foodmagazine

delicious. recepten

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

daiquiri

aantal | drankje | feestelijk, weekend | internationaal |
Een klassieke Cubaanse rumcocktail met maar drie ingrediënten. Simpel dus, maar wel heel lekker!
Methode: shake
Glas: coupe
Garnering: limoenpartje
Begrijp je al die ingewikkelde cocktailtaal niet? Wij helpen je!
totale tijd5 minuten

ingrediënten

  • 60 ml witte rum
  • 15 ml suikersiroop
  • 30 ml limoensap

instructies

  • Schenk de rum, suikersiroop en het limoensap in een shaker tin.
  • Vul de shaker tin met ijsblokjes en shake hard.
  • Strain de cocktail in het glas.
  • Garneer met een limoenpartje.
Voedingswaarde: | | |
auteur: delicious.
Recept: Tess Posthumus. Beeld: Dana van Leeuwen. Styling: Alexandra Schijf
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

Vijf extra receptideeën